FessNeki | Csapatépítés
54
page,page-id-54,page-template-default,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
webcover_2015
Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat

Minden eszközt mi biztosítunk

Garantáltan egy olyan képpel távozol, amelyre büszke leszel

Kreatív és vidám időtöltés

Az év legizgalmasabb és legkreatívabb céges buli ötletét hozza el Nektek a FessNeki!

A FessNeki eseményen instruktorunk segít lépésről lépésre megfesteni egy híres művész festményét. Az együtt töltött idő remek lehetőséget biztosít ahhoz, hogy egymást alig ismerő emberek között kapcsolat, kommunikáció alakuljon ki és az esemény végére egy jó hangulatú, egymást támogató közösség szülessen.

 

Semmiféle kézügyességre és előképzettségre nincs szükség, mindenki teljesen egyedit és különlegeset alkot, az elkészült festményt pedig büszkén viszik haza a résztvevők.

 

A FessNeki program szuper alkalom céges illetve vállalati csapatépítő alkalmakra. A FessNeki studiojában 20 főig van kapacitásunk csapatépítő bulik megtartására, de kitelepülést is vállalunk.

A FessNeki a legjobb program lehetőség a céges karácsonyi rendezvényekre, hiszen a festés közben már megalapozzuk a fergeteges hangulatot.

Foglaljátok le a karácsonyi rendezvényhez már most az időpontot. Kérj egyedi árajánlatot, de addig is vess egy pillantást kedvezmény listánkra!

 

Melyik stúdiót válaszd?

FessNeki Pest: Privát rendezvények szervezése 20 főig a stúdió nagy termében. Privát rendezvények 8 főig a stúdió kisebbik termében. A FessNeki stúdió a város központjában található, szuper megközelíthetőséggel.

 

FessNeki Buda: Privát rendezvények 15 főig. Állófogadás, vacsora, catering exklúzív környezetben, egyszerű, ingyenes parkolási lehetőséggel.

 

Mindkét helyszínen a megszokott FessNeki minőséggel várjuk a festeni vágyókat angol nyelvű csapatépítő rendezvényekre is. Egyedi ötletek, képigények kidolgozását is vállaljuk.

 

Program lehetőségek

Céges, vállalati csapatépítő rendezvények

 

Privát bulik

 

Születésnapi partik

 

Céges karácsonyi rendezvények

Áraink

6 – 12 főig a FessNeki studióban

 

12 – 20 főig a Fessneki studióban vagy kitelepüléssel – 10% kedvezmény

 

21 – 40 főig kitelepüléssel – 15% kedvezmény

 

41 főtől kitelepüléssel – 20% kedvezmény

Kérj részletes ajánlatot!
Galéria
Csapatépítés
Csapatépítés
Csapatepités 2
Csapatepités 2
Csapatepités 3
Csapatepités 3
Csapatepités 4
Csapatepités 4
Csapatepités 5
Csapatepités 5
Csapatepités 6
Csapatepités 6
img_5754
Csapatepités 7
img_5750
Csapatepités 8
Csapatepités 8
Csapatepités 9