FessNeki ajándékok

Elektronikus Voucher Győr

A FessNeki eVoucher a leggyorsabb és legkényelmesebb módja, hogy FessNeki festést ajándékozz! Rendeld meg online a FessNeki eVouchert, amit a fizetést követően elektronikusan küldünk meg a vásárláskor megadott e-mail címedre.

A FessNeki eVoucher a vásárlástól számított egy évig érvényes és szabadon felhasználható bármelyik általános eseményünkön.

Beváltás módja a megajándékozottak számára:

Kézbesítést követően már csak az alábbi pár lépés választ el attól, hogy világhírű festővé válj!

Válaszd ki az eseményt, amelyikre szeretnél regisztrálni, válaszd ki a jegyek számát és végül kérjük add hozzá a kosárhoz. A rendszer első alkalommal egy regisztrációt kér majd, amely létrehozza a saját profilodat, ahol láthatod a megrendelt jegyekre vonatkozó részleteket. A vásárlás utolsó lépése a fizetési opció kiválasztása. Itt tudod kiválasztani az ajándékutalványos fizetést. A kuponkód mezőbe kérünk, hogy írd be voucheren szereplő kódot, így azt a rendszer beváltja. Amennyiben több kuponnal rendelkezel, azokat egymás után tudod beváltani. Ha több jegyet szeretnél vásárolni a kuponkód beváltása után további fizetési formát is tudsz majd választani. Amennyiben szeretnéd módosítani a festés időpontját azt az eseményt megelőzően 72 óráig tudod megtenni. Ez esetben a rendszer küld egy új kuponkódot, amelyet a korábbi kupon vásárlásától számítva 1 évig tudsz beváltani. 

9.900 Ft

9.900 Ft

-
1 db
+