FessNeki ajándékok

Elektronikus Voucher Győr

A FessNeki eVoucher a leggyorsabb és legkényelmesebb módja, hogy FessNeki festést ajándékozz! Rendeld meg online a FessNeki eVouchert, amit a fizetést követően elektronikusan küldünk meg a vásárláskor megadott e-mail címedre.

A FessNeki eVoucher a vásárlástól számított egy évig érvényes és szabadon felhasználható bármelyik általános eseményünkön.

Kézbesítést követően már csak az alábbi pár lépés választ el attól, hogy világhírű festővé válj!

Válaszd ki az eseményt, amelyikre szeretnél regisztrálni, válaszd ki a jegyek számát és végül kérjük add hozzá a kosárhoz. A rendszer első alkalommal egy regisztrációt kér majd, amely létrehozza a saját profilodat, ahol láthatod a megrendelt jegyekre vonatkozó részleteket. A vásárlás utolsó lépése a fizetési opció kiválasztása. Itt tudod kiválasztani az ajándékutalványos fizetést. A kuponkód mezőbe kérünk, hogy írd be voucheren szereplő kódot, így azt a rendszer beváltja. Amennyiben több kuponnal rendelkezel, azokat egymás után tudod beváltani. Ha több jegyet szeretnél vásárolni a kuponkód beváltása után további fizetési formát is tudsz majd választani. Amennyiben szeretnéd módosítani a festés időpontját azt az eseményt megelőzően 72 óráig tudod megtenni. Ez esetben a rendszer küld egy új kuponkódot, amelyet a korábbi kupon vásárlásától számítva 1 évig tudsz beváltani. 

9.900 Ft

9.900 Ft

-
1 db
+