FessNeki ajándékok

MeséljNeki! (kifestő- és mesekönyv)

MeséljNeki! (kifestő- és mesekönyv) MeséljNeki! (kifestő- és mesekönyv) MeséljNeki! (kifestő- és mesekönyv) MeséljNeki! (kifestő- és mesekönyv) MeséljNeki! (kifestő- és mesekönyv) MeséljNeki! (kifestő- és mesekönyv)

FessNeki kifestő- és mesekönyv gyerekeknek!

A MeséljNeki! kifestő- és mesekönyvben négy bátor, kreatív és nagyon kedves festékpacával kalandozhatunk a legszebb tájakon. Legjobb barátjukat, Palkót segítik a könyv 12 fejezetén keresztül és kerülnek együtt izgalmas kalamjkákba, ahonnan csak együtt juthatnak ki. Palkó a történet végére igazán magabiztos kisfiúvá válik, aki már nem tart a festéstől, sőt saját mesterművét is elkészíti.

Összesen tíz darab kifestőt raktunk a fejezetek végére, amelyeket gyönyörű akvarell papírra lehet elkészíteni és a festményeket a perforáció mentén könnyedén ki lehet tépni, hogy azok mielőbb a falra kerülhessenek.

A kis festőtanoncoknak izgalmas festészeti, rajzolási trükköket, tippeket mutatunk minden fejezetben, hogy még több érdekes technikát tudjanak kipróbálni. Igazi interaktív könyv, ami a mesék, az alkotás és a tanulás világába kalauzolja a gyerekeket.

A könyvet 4-11 éves korosztálynak ajánljuk.

Oldalak száma: 66, plusz 10 darab kifestő akvarell papírra, A4-es méretben

A könyv megvásárolható és átvehető a FessNeki pesti stúdiójában vagy házhozszállítással az alábbi linken: https://fessnekishop.hu/meseljneki

Nyitvatartás: Hétköznap 12.00 órától 19.00 óráig 

Cím: Rumbach Sebestyén utca 15., I. emelet

1075, Budapest

6.990 Ft

-
1 db
+