Graham Gercken: Naplemente (szülő-gyerek festés)

Graham Gercken : Naplemente (szülő-gyerek festés)

Május 26., Vasárnap

16:00 - 19:00

FessNeki Buda

Felső Zöldmáli út 5/a. 1025, Budapest

Ez az esemény elmúlt
A páros festésre kérjük két jegyet foglalj!
3 vagy több jegy vásárlása esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!
Esemény megosztása

Éljétek át csemetéddel együtt a közös alkotás örömét!

A FessNeki új programjával egy nagyméretű vászonra készíthetitek el közösen saját festményeteket. Szuper együtt töltött idő, amely során közösen alkothatjátok meg kedvenc festményeteket. Instruktorainktól érdekes festészeti technikákat és művészettörténi érdekességeket sajátíthattok el festés közben. A siker és a szuper hangulat garantált és nem utolsó sorban a festmény örök lesz számotokra.

Korosztály: 6 és 13 éves kor között várjuk a gyerekeket!

Mit hozzatok a festésre?  Semmit, mi mindennel készülünk, ami a festéshez kell. Ezenkívül vízzel, teával várunk Titeket.

Milyen ruhában gyertek? Adunk kötényt, amely megvéd a festéktől, de jobb ha olyan ruhában jöttök, amit nem féltetek túlzottan.

Sikerülni fog a festmény? Igen, instruktoraink mindenkit lépésről lépésre segítenek a kép elkészítésében. A szülő-gyerek eseményre külön koncepciót dolgoztunk ki, hogy mindenki élvezni tudja a festést és a kép is igazán gyönyörű legyen.

Szülő-gyerek páros festéseinken kettő fő alkot egy nagyméretű (70x50 cm) méretű vászonra közösen, az eseményhez kettő darab jegy (páros jegy) megvásárlása szükséges, összesen 25.800,- Forint értékben. Önállóan, illetve kisméretű (40x50 cm) méretű vászonra ezen az eseménytípuson nincs lehetőség festeni. Egy nagyméretű vászonra kettő fő tud közösen alkotni. 

Várunk Titeket sok szeretettel!