FessNeki: Álomvilág

FessNeki: Álomvilág

Október 25., Péntek

19:00 - 22:00

FessNeki Buda

Felső Zöldmáli út 5/a. 1025, Budapest

Jelenleg 4 szabad hely áll rendelkezésre

Páros festés két jegy vásárlását jelenti. Számotokra 70x55 cm-es vászonnal készülünk.
3 vagy több jegy vásárlása esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

11.900 Ft

-
1 db
+
Esemény megosztása

A FessNeki szuper újdonságát ismerhetitek meg, méghozzá egy exkluzív technikát, amely a modernkori festészet egyik legnépszerűbb eszközétmutatja, ami nem más, mint a festőkés.

A késsel való festés rengeteg izgalmas kihívást rejt magában, és gyönyörű megoldások születnek a különleges eszköz használata során. A késes technikához olyan festményeket választottunk ki, melyek igazán a festőkés előnyeit mutatják és a festést igazi élménnyé varázsolják. De hogy mindez igazán FessNekis különlegesség legyen, ötvözzük a festőkéses technikát a fekete vászon használatával, amellyel egyszerre a maga a felület és eszköz is egyszerre új, izgalmas és extravagáns.

Fantasztikus, új technika kerül bevezetésre a FessNeki falai közt! 

Ha már jártál nálunk, ezt nem hagyhatod ki, és ha még nem, a legjobbkor találkozunk, hiszen ezzel a módszerrel minden könnyűszerrel megfesthető! Bátran gyere, ha kezdő vagy, és a fiatal érdeklődőket is szeretettel várjuk. A módszer több profi elemet foglal magában. 

 

Ilyen a festőkés, amivel a híres Leonid Afremov is munkálkodik, vagy a könnyed legyezőecset, amivel pillanat alatt születnek a valósághű fenyők és lombok. De nem érdemes ám kihagyni a felhőkhöz vagy tükröződésekhez használható vadiúj ecseteinket, vagy a különleges fekete vásznat, ami a tökéletesen matt éjszakai égbolt alapja. Utóbbin minden színfolt még intenzívebben ragyog.