FessNeki: Édes négyes - Egy kis Párizs

FessNeki: Édes négyes - Egy kis Párizs FessNeki: Édes négyes - Egy kis Párizs FessNeki: Édes négyes - Egy kis Párizs FessNeki: Édes négyes - Egy kis Párizs FessNeki: Édes négyes - Egy kis Párizs FessNeki: Édes négyes - Egy kis Párizs FessNeki: Édes négyes - Egy kis Párizs

Augusztus 15., Szombat

16:00 - 19:00

FessNeki Buda

Felső Zöldmáli út 5/a. 1025, Budapest

Jelenleg 10 szabad hely áll rendelkezésre

3 vagy több jegy vásárlása esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

11.990 Ft

-
1 db
+
Esemény megosztása

Párizs, sikk, elegancia- te is igazi, független nő vagy! Ragyogj ki a tömegből, és valósítsd meg önmagad a FessNeki édes négyesével

Egy mondat, ami erőt ad a nehéz helyzetekben, vagy egy szó, ami mindig motivál? Kombináld kedvenc idézeted léleksimogató festményekkel a FessNeki új 3D kisvásznain!

Készítsd el saját négyes szetted, és díszítsd vele otthonod falait! Vigyázat, cukiságfaktor a csúcson!

 

Hogyan működik?

Egy alkalommal négy kis festményt tudsz elkészíteni. Nem kell előzetesen kiválasztani a 6 féle minta közül, hogy melyik négyet szeretnéd megfesteni, azt elég a helyszínen összeállítani. Ha szeretnél a mintáktól eltérni és valami mást belecsempészni a képekbe, azt bátran megteheted, mi segítünk kitalálni és megvalósítani is.

A képen lévő szövegeket tudod módosítani, erre rengeteg ötlettel, betűtípussal készülünk, többféle hangulattal dekorálhatod a lakásod.

Egy alkalom 3 órás, ha esetleg a négy kisképpel gyorsabban elkészülsz, és szeretnél még többet festeni, úgy a helyszínen jelezve tudsz még 1 vagy 2 kis képet megfesteni. 

1 kiskép ára külön – 3000,- Ft/db

Méretek: 20x20 cm, Keret: 4 cm x 2 cm