FessNeki: Formabontó sokhatás - Tűz

FessNeki: Formabontó sokhatás - Tűz

Október 16., Szerda

18:00 - 20:00

FessNeki Pest

FessNeki - Kis terem II.

Ez az esemény elmúlt
Páros festés két jegy vásárlását jelenti. Számotokra 70x55 cm-es vászonnal készülünk.
3 vagy több jegy vásárlása esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!
Esemény megosztása

Téma: TŰZ

Színvilág: feketék, fehérek, szürkék, piros, aranyak, ezüstök

Méret: 45 x45 cm 

Formabontó sokhatás a FessNekiben!

Vadonatúj absztrakt festés ahol minden ér és minden él. 

Többféle technikát sajátíthatsz el őrületes absztrakt festésünkön, de ha ezt az eseményt választod akkor a különleges folyatásos technikával ismerkedhetsz meg!

A különleges oldószerek és akrilfesték egyvelege varázslatos látványt képes létrehozni vásznadon és végeredményben egy selyemfényű, sérthetetlen felületet kapsz. A színeken túl te magad tudod alakítani a folyatás irányát, a speciális kiegészítők arányát, mint a csillámpor, arany-ezüst lapok és metálfényű festékek összességét. A hígító és szétválasztó-anyagok olyan hatást hoznak létre, mintha az ívek és hajlatok közt kisebb-nagyobb lyukak, kamrák jönnének létre, ettől lesz még izgalmasabb a látvány. És a legjobb, hogy mindez az elvárásaidon felül szinte magától alakul majd ki! Hozd magaddal a képzeleted és hagyd, hogy a festék vezessen téged!

Néztél már a lángok közé a tàbortűznél? Elképzelted a katlanok forrongó melegét vagy a nap heves lobogásátk? A látvány olyan csábító, hogy le sem tudod venni róla a szemed. Épp ilyen lesz a szenvedélyes vörösek, pirosak, aranyak és narancsok ereje a vásznadon is, melyben minden kiegészítő és szín csakis a te vágyadra van bízva! A tűz árnyalatinak bármely variációja a tied lehet! Illeszd az otthonod színeihez és próbáld ki a legújabb technikákat, melyben a festék folyatáson túl egy csipetnyi csillámpor és exkluzív arany-ezüst lapok is szerepet kapnak!

A képet ha úgy döntesz a festés után azonnal el tudod vinni papírdobozban, azonban biztosabb ha egy napra itt hagyod nálunk száradni. Megőrzést 5 napig vállalunk, ezt követően nem tudunk felelősséget vállalni.