FessNeki: Édes négyes - A tengerparton

FessNeki: Édes négyes - A tengerparton FessNeki: Édes négyes - A tengerparton FessNeki: Édes négyes - A tengerparton FessNeki: Édes négyes - A tengerparton FessNeki: Édes négyes - A tengerparton FessNeki: Édes négyes - A tengerparton

Augusztus 11., Kedd

18:00 - 21:00

FessNeki Pest

FessNeki Pest - Károly krt. 13-15.

Ez az esemény elmúlt
3 vagy több jegy vásárlása esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!
Esemény megosztása

Ha téged is feltölt a hullámok robaja, a horizont távolba vesző íve, válaszd a mesébe illő kék-barack párosítást egy bájos tengeri szetthez! Sirályok, roskadozó stég és ragyogó napfény… kell ennél több?

Egy mondat, ami erőt ad a nehéz helyzetekben, vagy egy szó, ami mindig motivál? Kombináld kedvenc idézeted léleksimogató festményekkel a FessNeki új 3D kisvásznain!

Készítsd el saját négyes szetted, és díszítsd vele otthonod falait! Vigyázat, cukiságfaktor a csúcson!

 

Hogyan működik?

Egy alkalommal négy kis festményt tudsz elkészíteni. Nem kell előzetesen kiválasztani a 6 féle minta közül, hogy melyik négyet szeretnéd megfesteni, azt elég a helyszínen összeállítani. Ha szeretnél a mintáktól eltérni és valami mást belecsempészni a képekbe, azt bátran megteheted, mi segítünk kitalálni és megvalósítani is.

A képen lévő szövegeket tudod módosítani, erre rengeteg ötlettel, betűtípussal készülünk, többféle hangulattal dekorálhatod a lakásod.

Egy alkalom 3 órás, ha esetleg a négy kisképpel gyorsabban elkészülsz, és szeretnél még többet festeni, úgy a helyszínen jelezve tudsz még 1 vagy 2 kis képet megfesteni. 

1 kiskép ára külön – 3000,- Ft/db

 

Méretek: 20x20 cm, Keret: 4 cm x 2 cm