Leonid Afremov: Vitorlák

Leonid Afremov : Vitorlák

Július 12., Péntek

18:00 - 21:00

FessNeki Pest

FessNeki - Rumbach Sebestyén utca 15./b., 1075, Budapest

Ez az esemény elmúlt
Páros festés két jegy vásárlását jelenti. Számotokra 70x55 cm-es vászonnal készülünk.
3 vagy több jegy vásárlása esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!
Esemény megosztása

A FessNeki stúdióban kellemes környezetben, a barátaiddal együtt vagy új emberek társaságban művészeti instruktorunk segít lépésről lépésre megfesteni egy híres művész festményét. Mindez a szórakozásról és kikapcsolódásról szól, úgy hogy közben egy közösséggel együtt alkotsz. Festés közben ismét felfedezheted a benned rejlő kreativitást, a festményt pedig nem tudod elrontani!

  • Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat
  • Minden eszközt mi biztosítunk
  • Kreatív és vidám időtöltés
  • Garantáltan egy olyan képpel távozol, amelyre büszke leszel

Alkoss önállóan 40x50 cm-s vászonra, vagy alkossatok párban 70x55 cm-s vászonra! Ha párban festenétek, akkor kérjük jelöld be a "párosan szeretnék festeni rubrikát". 

Leonid Afremov (1955-2019) orosz-izraeli modern impresszionista művész volt, aki főként kések és olajok palettájával dolgozott. Egyedülálló késsel való festési technikája és az összetéveszthetetlen stílusa, olyan különleges hatást alkotnak, mintha a festményen millió élénk szín robbanna fel. Leonid Afremov egyike volt azon kevés kortárs művésznek, aki önmagát képviseli, műveiket az interneten keresztül hirdetik és értékesítik, és csupán néhány kiállítást tartanak valamint a kereskedőket és a galériákat nem igazán vonják be a folyamatba. Festményeit terápiás célokra is használják. Leonid Afremov festményeit nem csak művészeti magazinokban jelenítették meg, hanem különböző gyógyászati és egészségügyi magazinokban is, mint feszültségoldó festményeket. A FessNeki repertoárjában számos művét megalkothatjátok.