sokkhatas.title

sokkhatas.desc

Leírás

  • Egy alkalom két és fél órás
  • Egy alkalom alatt egy festményt tudsz megfesteni, ahol minden eszközt biztosítunk (festék, vászon, védőfelszerelés, arany és ezüstlapok, levegő fújó, gumikesztyű és sok más egyéb dísz is)
  • Válassz a lenti kategóriákból!
  • Ha a folyatásos technika tetszik, akkor minden alkalommal más és más elemet festünk meg, így arra a színvilágú festésre jelentkezz, ami a legközelebb áll a szívedhez, de természetesen extra színeket is biztosítunk
  • Ha a sokoldalú, sokfoltos vagy márványos technikát szeretnéd elsajátítani akkor ezekre az alkalmakra jelentkezz, a színeken teljes mértékben tudsz változtatni, de a technika adott.
  • Profi instruktoraink személyre szabott tanácsokkal segítenek majd téged, így bármi megvalósítható
  • Elszállítás: Ha folyatásos képet festesz, akkor nem szárad meg a festményed az esemény végére, így érdemes nálunk hagynod megőrzésre. Elszállításra papírdobozt biztosítunk. (Maximum 5 napig tudunk a festmény megőrzéséért felelősséget vállalni).

Folyatásos technika! Alkosd meg az öt elemet!

A folyatásos technika: a különleges oldószerek és akrilfesték egyvelege varázslatos látványt képes létrehozni vásznadon és végeredményben egy selyemfényű, sérthetetlen felületet kapsz.

A színeken túl te magad tudod alakítani a folyatás irányát, a speciális kiegészítők arányát, mint a csillámpor, arany-ezüst lapok és metálfényű festékek összességét.

A hígító és szétválasztó-anyagok olyan hatást hoznak létre, mintha az ívek és hajlatok közt kisebb-nagyobb lyukak, kamrák jönnének létre, ettől lesz még izgalmasabb a látvány.

És a legjobb, hogy mindez az elvárásaidon felül szinte magától alakul majd ki!

Hozd magaddal a képzeleted és hagyd, hogy a festék vezessen téged!


Levegő (színek: rózsaszínek, lilák, bézsek, aranyak, ezüstök)


Föld (színek: feketék, fehérek, szürkék, piros, aranyak, ezüstök)


Tűz (sárgák, narancsok, pirosak, bordók, aranyak, ezüstök)


Univerzum (kékek, ezüstök, ciklámenek)


Víz (színek: kékek, zöldek, aranyak, ezüstök)


Sokoldalú

– geometrikus formák, minden ami merőleges, párhuzamos és szabálytalan a szivárvány összes színében

Olvadó ablakrácsok és a lehámló tapéta bája- a geometria legszebb asszimetriái, a merőleges és íves még sosem passzoltak ennyire. Fogj festőkést, szögletes ecseteket, és bármely színt, amit csak megkíván a szemed! A kiszámítható, a ritmus itt festői, a szabálytalan szabályossá válik!


Sokfoltos

- pöttyök, pontok, foltok, minden ami kerek, gömbölyű és egy kicsit szögletes, minden színben

Kibomló virágcsokrok, ébredező erdők, dús nővények letisztult zűrzavara vár a pasztellszínek üde világában. A kerek ecsetek, finom árnyalatok segítségével a szirmok a te kezed nyomán bukkannak majd elő. Az akvarell bája, és az akril ereje harmóniát teremt. Hogy hűvös violát, vagy merész cikláment rejt-e a vásznad, csakis rajtad áll!


Márvány

Ahogy a köd leszáll, ahogy az eső folyik az ablaküvegen. Mindennek szabálytalan ritmusa, saját élete van. Segítségünkkel egy folt emléket rejt magában, egy felhő maga lesz a világ.

Puha ecsetek, ezernyi szín és arany-ezüst vár, hogy az absztrakt formákon át megtaláld saját vágyaid! Illeszd az otthonod színeihez és próbáld ki a legújabb technikákat, melyben exkluzív arany-ezüst lapok is szerepet kapnak!