Balaton

FessNeki, Bor, Badacsony!

Idén ősszel egy szuper, alkotásokkal teli kalandozásra várunk Titeket a Balaton legszebb, legfestőibb tájára, Badacsonyba. Csodás plen air festések, felejthetelen programok, exkluzív szállás, fantasztikus társaság és örökreszóló élmények; ezekkel várunk Titeket a FessNeki négy napos kalandozásán.

Minden nap különböző alkotóprogramokkal, izgalmas kirándulásokkal valamint, a Folly arborétumban privát fényfestéssel egybekötött borvacsorával készülünk. A hangsúly természetesen most is az alkotáson és a megszokott sikerélményen lesz, profi FessNeki instruktoraink kalauzolnak Titeket a festés világába. Csodás festmény ötletekkel készülünk, de elsősorban az inspirációé lesz a főszerep. Akrill, akvarell, porpasztell és textured art technikával várunk Titeket. 

Időpont: Tarts velünk 4 napos őszi kirándulásunkon 2024. szeptember 26-tól szeptember 29-ig.

1. nap (szeptember 26.) – Érkezés egyénileg Badacsonytomajba. (A vonatállomás 5 perc sétára található a szállástól.) A szállás 12.00 órától foglalható el. A közös ismerkedésre 14.00 órakor várunk Titeket, egy welcome drink-kel. Az első alkotás ezután veszi kezdetét, szuper akvarell képekkel készülünk. (2 db 30x40 cm mű, amelyet Budapesten keretbe rakva adunk át). Közös vacsora a Vacsora a Kisfaludy házban.

2. nap (szeptember 27.) – Közös reggeli a Villa 17-ben. Plen air festés akrillal, a villa teraszáról, inspirációként a Balaton vagy a Badacsony szolgál. (1 db 40x50 cm vászon). Délben közös pizzázás, majd délután textured art képet alapozunk (1 db 65x65 cm vászon, vagy 2 db 40x40 cm vászon, vagy 4 db 20x20 cm vászon). Közös vacsora Badacsonytomajban. 

 

3. nap (szeptember 28.) – Közös reggeli a Villa 17-ben. Textured art képek befejezése majd egy csodálatos akril kép alkotása (1 db 40x50 cm vászon). Öt órától látogatás a Folly Arborétumba, amit borkóstolós vacsora követ, a programot egy exklúzív, privát fényfestéssel zárjuk.

4. nap (szeptember 29.) – Közös reggeli a Villa 17-ben. Látogatás a Káptalantóti piacra, ide az utazás egyénileg történik, itt zárjuk ezt a szuper, FessNeki Badacsony hétvégét.  

Szállás: Őszi festőkalandozásunk bázisa a gyönyörű Villa 17 (https://www.villa17.hu/)

Az 1920-as években épült Villa 17, a Badacsony egyik legszebb villa épülete, ahol találkozik a falak közt megbújó történelem, a luxussal. Csodás panoráma, elegáns szobák, fenséges reggeli és exkluzív környezet.

Ár: 300.000-320.000 Forint, a választott szoba függvényében.

Barátnős/páros kedvezmény 10%.

Mit tartalmaz az ár:

  • Szállás: 4 nap, 3 éjszaka (elhelyezés 2 ágyas szobákban, külön fürdőszobával, két db egyágyas szoba áll rendelkezésre)
  • Étkezés: 3 komplett reggeli, 1 ebéd, 3 komplett vacsora.
  • Az összes művészeti eszköz, felszerelés, folyamatos vezetett közös alkotás
  • Egész nap korlátlan kávé, ásványvíz, fogyasztást
  • Welcome drink

Az ár nem tartalmazza az egyéni utazás költségét, valamint az érkezés napján az ebédet. 

Lemondási feltételek:

Lemondás az indulást megelőző 60 napon belül lehetséges! Utána nem áll módunkban a visszatérítés, csak ha találunk, vagy találsz valakit a helyedre! Utasbiztosítás megkötése ajánlott.

Gyakori kérdések:

Soha nem festettél? Nem baj, nem leszel egyedül! Profi instruktorunk mindenben a segítségedre lesz!

Egyedül is jöhetek? Igen, arra bátorítunk mindenkit, hogy nyugodtan vágjon bele egyedül is!

A szobákat az alábbi linken lehet megtekinteni és innen lehet kiválasztani.

A szobákat a foglalás sorrendjében lehet kiválasztani. 


Jelentkezem