Gyakori kérdések

Részt lehet venni a foglalkozáson bejelentkezés nélkül is ?

Belépni az eseményre kizárólag érvényes regisztrációval tudsz, kérjük, hogy hozd el magaddal a rendelés visszaigazolásáról szóló emailt.

Hogyan működik a várólista ?

Ha esetleg betelt az esemény, amire jönni szeretnél, akkor írjál nekünk egy emailt a hello@fessneki.hu email címre, hogy felírhassunk a várólistára. A kezdés előtt legkésőbb 3 órával értesítünk arról, hogy sikerült-e helyet biztosítanunk számodra.

Mi történik, ha már évek óta nem fogtam ecsetet?

Pont ez a FessNeki esemény egyik lényege! Aki eljön hozzánk a közös festésre semmilyen előképzettséggel, technikai tudással, kézügyességgel nem kell, hogy rendelkezzen. Mi garantáljuk, hogy a végén mégis egy nagyon szép képpel távozol, amit egyedül te festettél, jó társaságban és hangulatban.

Festhetek mást is, mint a többiek ?

Javasoljuk, hogy ugyanazt a képet fesd, mint a többiek, de természetesen arra szeretnénk bátorítani, hogy alkoss valami teljesen eredetit. Nyugodtan használhatsz más színeket, design elemeket, vagy ami neked tetszik. Ennek ellenére, ha valami egészen mást festesz, akkor lehet, hogy elszalasztod a csoportfoglalkozás adta élményt.

Van minimum létszám a foglalkozásokon ?

Igen, a foglalkozások minimum 6 fővel indulnak. A maximum férőhely 20 fő.

Mikorra érkezzek ?

Arra kérünk, hogy 15 perccel a foglalkozás kezdése előtt érkezzetek meg. A festéseket pontosan kezdjük. A festés megkezdése után maximum 30 percig tudsz csatlakozni a festéshez, sajnos ezt követően nem áll módunkban helyet biztosítani, illetve a jegyet más eseményre módosítani.

Milyen anyagokkal dolgozunk ?

A festés során akril festéket használunk, amely nem káros az egészségre és a ruhából is eltávolítható. Kötényt biztosítunk, ennek ellenére javasoljuk, hogy olyan ruhában gyere, amit nem féltesz túlzottan. Az általunk használt akril festék sem a gyermekekre sem a kismamákra nem veszélyes. 

Mit hozzak magammal ?

Semmit sem kell hoznod magaddal, mi az összes felszerelést biztosítjuk.