A FessNeki program szuper alkalom céges, vállalati illetve egyéb privát csapatépítő alkalmakra. Az elmúlt két és fél évben több száz cég tartotta nálunk rendezvényeit. Az elégedettséget mi sem bizonyítja jobban, minthogy ezek a cégek is visszatérnek hozzánk újra és újra festeni. A FessNeki 2016-ban Magyarország egyik vezető multinacionális társaságának a Magyar Telekomnak hivatalos alvállalkozója lett. Mindig örömmel olvassuk a résztvevő cégek visszajelzéseit, ezekből válogattunk néhány különösen kedveset:

Kedves Lányok,

én ( mi ) köszönjük az élményt, a festést másodjára ugyanúgy, vagy talán még egy kicsit jobban élveztem, mint első alkalommal :)
A képet nagyon szeretem, sokak szerint pozitív energiát sugároz. Jól csináljátok, kedvesek és türelmesek vagytok, és a választott képek is nagyon jók!
Az egyik legjobb kreatív program! Az instruktorok profik, és nagyon segítőkészek, a hangulat is nagyon jó, feltöltődünk és kikapcsolódunk! Igazi FLOW-élmény! :)
Régi álmom volt ecsetet ragadni és alkotni egy képet! :)
Szuper élmény volt, profi támogatással! Nagyon köszönöm! :)
Nagyon jó móka, mindenkinek csak ajánlani tudom. A csapat profi és nagyon kedvesek a FessNeki lányok.
Az angol nyelv sem probléma szuper csapatépítő volt.

A Bethesda Gyermekkórház neurológiai osztályán ápolt gyerkőcök rendszeresen ellátogatnak a Fessnekibe egy kis kikapcsolódásra. A csoport vezetőjétől, a kórház lelkészétől kaptunk egy igen szívhez szóló levelet, amelynek egy részletét megosztunk Veletek:


Referencia lista