A FessNeki program szuper alkalom céges, vállalati illetve egyéb privát csapatépítő alkalmakra. Az elmúlt hat évben több száz cég tartotta nálunk rendezvényeit. Az elégedettséget mi sem bizonyítja jobban, minthogy ezek a cégek is visszatérnek hozzánk újra és újra festeni. A FessNeki 2016-ban Magyarország egyik vezető multinacionális társaságának a Magyar Telekomnak hivatalos alvállalkozója lett. Mindig örömmel olvassuk a résztvevő cégek visszajelzéseit, ezekből válogattunk néhány különösen kedveset:

Kedves Lányok,

én ( mi ) köszönjük az élményt, a festést másodjára ugyanúgy, vagy talán még egy kicsit jobban élveztem, mint első alkalommal :)
A képet nagyon szeretem, sokak szerint pozitív energiát sugároz. Jól csináljátok, kedvesek és türelmesek vagytok, és a választott képek is nagyon jók!
Az egyik legjobb kreatív program! Az instruktorok profik, és nagyon segítőkészek, a hangulat is nagyon jó, feltöltődünk és kikapcsolódunk! Igazi FLOW-élmény! :)
Régi álmom volt ecsetet ragadni és alkotni egy képet! :)
Szuper élmény volt, profi támogatással! Nagyon köszönöm! :)
Nagyon jó móka, mindenkinek csak ajánlani tudom. A csapat profi és nagyon kedvesek a FessNeki lányok.
Az angol nyelv sem probléma szuper csapatépítő volt.

A Bethesda Gyermekkórház neurológiai osztályán ápolt gyerkőcök rendszeresen ellátogatnak a Fessnekibe egy kis kikapcsolódásra. A csoport vezetőjétől, a kórház lelkészétől kaptunk egy igen szívhez szóló levelet, amelynek egy részletét megosztunk Veletek:


Referencia lista