Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat

Garantáltan egy olyan képpel távozol, amelyre büszke leszel

Minden eszközt mi biztosítunk

Kreatív és vidám időtöltés


Egy izgalmas és kreatív céges buli ötletét hozza el Nektek a FessNeki!

A FessNeki eseményen instruktorunk segít lépésről lépésre megfesteni egy híres művész festményét. Az együtt töltött idő remek lehetőséget biztosít ahhoz, hogy egymást alig ismerő emberek között kapcsolat, kommunikáció alakuljon ki és az esemény végére egy jó hangulatú, egymást támogató közösség szülessen.

Semmiféle kézügyességre és előképzettségre nincs szükség, mindenki teljesen egyedit és különlegeset alkot, az elkészült festményt pedig büszkén viszik haza a résztvevők.

A FessNeki program szuper alkalom céges illetve vállalati csapatépítő alkalmakra. A FessNeki pesti studiojában 25 főig van kapacitásunk csapatépítő bulik megtartására, de kitelepülést is vállalunk.

A FessNeki szuper program lehetőség a céges karácsonyi rendezvényekre, hiszen a festés közben már megalapozzuk a fergeteges hangulatot.

Foglaljátok le a karácsonyi rendezvényhez már most az időpontot. Kérj egyedi árajánlatot, de addig is vess egy pillantást kedvezmény listánkra!

Melyik stúdiót válaszd?
FessNeki Pest: Privát rendezvények szervezése 25 főig a stúdió nagy termében. Privát rendezvények 12 főig a stúdió kisebbik termében. A FessNeki stúdió a város központjában található, szuper megközelíthetőséggel.

FessNeki Buda: Privát rendezvények 12 főig. Állófogadás, vacsora, catering exklúzív környezetben, egyszerű, ingyenes parkolási lehetőséggel.

FessNeki Győr: Privát rendezvények 16 főig. Állófogadás, vacsora, catering exklúzív környezetben, egyszerű, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Mindhárom helyszínen a megszokott FessNeki minőséggel várjuk a festeni vágyókat angol nyelvű csapatépítő rendezvényekre is. Egyedi ötletek, képigények, puzzle képek kidolgozását is vállaljuk. Ehhez kattints ide.

Egyedi grafikát szeretnétek? Akkor Colorgame eseményünket válasszátok. 

Mindenki tudja, hogy fontos néha pár lépést hátralépni, hogy láthassuk egyben a nagyobb képet, különösképpen olyankor, amikor egy szervezetet nézünk, valamint azt, hogy annak szereplői hogyan kommunikálnak, illetve működnek együtt. A FessNeki új tevékenysége a csoportdinamikát, együttműködést, kommunikációt erősíti a festésen keresztül. Mindannyiunknak sokkal szemléltetőbb, ha láthatjuk egyben a vállalat céljait, vízióját, misszióját és mindennek részesei is lehetünk.

A ColorGame játékot olyan precíz eszközökkel és szakértőkkel együttműködve alakítottuk ki, hogy mindenki aktív részvétele során alakulhasson ki a nagy kép, amelyben a szervezet minden szereplője megjelenik. A festmény minden esetben a ti cégetek számára, személyre szabottan készül, annak minden jellemző elemével és tematikájával.

Több információt szeretnék!

 


Program lehetőségek

Céges, vállalati csapatépítő rendezvények

Privát bulik

Születésnapi partik

Céges karácsonyi rendezvények

Online csapatépítő rendezvények, korlátlan létszámmal (ár egyedi ajánlat alapján)


Áraink

6 – 12 főig a FessNeki studióban

12 – 20 főig a Fessneki studióban vagy kitelepüléssel 

21 fő felett kitelepüléssel

Kérj egyedi árajánlatot csoportkedvezményeinkre!


Kérj részletes ajánlatot