Formabontó sokhatás!

Ragadd meg a pillanatot, szegj meg minden szabályt és döntsd le a korlátokat! Légy spontán, egyedi és utánozhatatlan! Őrületes absztrakt festés csak a FessNekiben, vadonatúj technikákkal, színekkel, textúrákkal ahol minden szabad, ahol minden ér és minden él. Igazi sokhatás vár, ahol még a képzelet sem szabhat határt.

Csak te és a színek, különleges eszközök, szabad képzelet és egy adag FessNeki. Mi lesz ebből? Egy önfeledt absztrakt kép, amelynek minden ponjta te vagy, de mi végig veled vagyunk, együtt álmodjuk és valósítjuk meg veled az igazi formabontót.


Leírás

  • Egy alkalom két és fél órás
  • Egy alkalom alatt egy festményt tudsz megfesteni, ahol minden eszközt biztosítunk (festék, vászon, védőfelszerelés, arany és ezüstlapok, levegő fújó, gumikesztyű és sok más egyéb dísz is)
  • Válassz a lenti kategóriákból!
  • Ha a folyatásos technika tetszik, akkor minden alkalommal más és más elemet festünk meg, így arra a színvilágú festésre jelentkezz, ami a legközelebb áll a szívedhez, de természetesen extra színeket is biztosítunk
  • Ha a sokoldalú, sokfoltos vagy márványos technikát szeretnéd elsajátítani akkor ezekre az alkalmakra jelentkezz, a színeken teljes mértékben tudsz változtatni, de a technika adott.
  • Profi instruktoraink személyre szabott tanácsokkal segítenek majd téged, így bármi megvalósítható
  • Elszállítás: Ha folyatásos képet festesz, akkor nem szárad meg a festményed az esemény végére, így érdemes nálunk hagynod megőrzésre. Elszállításra papírdobozt biztosítunk. (Maximum 5 napig tudunk a festmény megőrzéséért felelősséget vállalni).

Folyatásos technika! Alkosd meg az öt elemet!

A folyatásos technika: a különleges oldószerek és akrilfesték egyvelege varázslatos látványt képes létrehozni vásznadon és végeredményben egy selyemfényű, sérthetetlen felületet kapsz.

A színeken túl te magad tudod alakítani a folyatás irányát, a speciális kiegészítők arányát, mint a csillámpor, arany-ezüst lapok és metálfényű festékek összességét.

A hígító és szétválasztó-anyagok olyan hatást hoznak létre, mintha az ívek és hajlatok közt kisebb-nagyobb lyukak, kamrák jönnének létre, ettől lesz még izgalmasabb a látvány.

És a legjobb, hogy mindez az elvárásaidon felül szinte magától alakul majd ki!

Hozd magaddal a képzeleted és hagyd, hogy a festék vezessen téged!


Levegő (színek: rózsaszínek, lilák, bézsek, aranyak, ezüstök)


Föld (színek: feketék, fehérek, szürkék, piros, aranyak, ezüstök)


Tűz (sárgák, narancsok, pirosak, bordók, aranyak, ezüstök)


Univerzum (kékek, ezüstök, ciklámenek)


Víz (színek: kékek, zöldek, aranyak, ezüstök)


Sokoldalú

– geometrikus formák, minden ami merőleges, párhuzamos és szabálytalan a szivárvány összes színében

Olvadó ablakrácsok és a lehámló tapéta bája- a geometria legszebb asszimetriái, a merőleges és íves még sosem passzoltak ennyire. Fogj festőkést, szögletes ecseteket, és bármely színt, amit csak megkíván a szemed! A kiszámítható, a ritmus itt festői, a szabálytalan szabályossá válik!


Sokfoltos

- pöttyök, pontok, foltok, minden ami kerek, gömbölyű és egy kicsit szögletes, minden színben

Kibomló virágcsokrok, ébredező erdők, dús nővények letisztult zűrzavara vár a pasztellszínek üde világában. A kerek ecsetek, finom árnyalatok segítségével a szirmok a te kezed nyomán bukkannak majd elő. Az akvarell bája, és az akril ereje harmóniát teremt. Hogy hűvös violát, vagy merész cikláment rejt-e a vásznad, csakis rajtad áll!


Négy elem

Imádod az absztrakt technikát és szuper otthoni saját készítésű dekorációra vágysz?

Akkor a FessNeki Formabontó sokhatás négy elem a Te eseményed. 

Többféle technikát sajátíthatsz el őrületes absztrakt festésünkön, de ha ezt az eseményt választod akkor a különleges folyatásos technikával (fluid art) ismerkedhetsz meg!

A különleges oldószerek és akrilfesték egyvelege varázslatos látványt képes létrehozni vásznadon és végeredményben egy selyemfényű, sérthetetlen felületet kapsz. A színeken túl te magad tudod alakítani a folyatás irányát, a speciális kiegészítők arányát, mint a csillámpor, arany-ezüst lapok és metálfényű festékek összességét. A hígító és szétválasztó-anyagok olyan hatást hoznak létre, mintha az ívek és hajlatok közt kisebb-nagyobb lyukak, kamrák jönnének létre, ettől lesz még izgalmasabb a látvány. És a legjobb, hogy mindez az elvárásaidon felül szinte magától alakul majd ki! Hozd magaddal a képzeleted és hagyd, hogy a festék vezessen téged!

Hogyan működik?

Az eseményen négy darab 3D hatású vásznat festünk meg fluid art technikával. A színeket a négy elem nyomán tudod saját magad ötvözni, kiválasztani, megálmodni. 

A képek illusztrációk, érkezéskor instruktorunkkal megbeszélve választhatod ki a színkavalkádot, amelyet a vásznakra képzeltél. 

A vászon mérete : 20x20 cm, Keret: 4 cm x 2 cm

A festményeket ha úgy döntesz a festés után azonnal el tudod vinni papírdobozban, azonban biztosabb ha egy napra itt hagyod nálunk száradni. Megőrzést 5 napig vállalunk, ezt követően nem tudunk felelősséget vállalni.