Titok

A FessNeki szuper újdonságait ismerhetitek meg most! Többek között olyan exkluzív eszköz használatát mutatjuk most meg Nektek, mint a festőkés, amely a modernkori festészet egyik legnépszerűbb eszköze. A késsel való festés rengeteg izgalmas kihívást rejt magában, és gyönyörű megoldások születnek a különleges eszköz használata során. A késes technikához olyan festményeket választottunk, melyek igazán a festőkés használatának pozitívumait mutatják és a festést igazi élménnyé teszik. Annak érdekében, hogy mindez igazán FessNekis különlegesség legyen, ötvözzük a festőkéses technikát a fekete vászon használatával, így maga a felület és eszköz is egyszerre új, izgalmas és extravagáns.

És, hogy mindez még aranyos is legyen, a korábban elkészített FessNeki művednek extra csillogást tudsz adni a FessNeki különleges aranyozós eseményein. Varázsold festményedet igazán különlegessé és kifinomulttá az arany fóliás technika használatával. Az aranyozás mellett még tovább is tudod díszíteni korábban megalkotott műveidet személyre szabott segítséggel.


Késes technika

Fantasztikus, új technika kerül bevezetésre a FessNeki falai közt! Ha már jártál nálunk, ezt nem hagyhatod ki, és ha még nem, a legjobbkor találkozunk, hiszen ezzel a módszerrel minden könnyen megfesthető! Bátran gyere, akkor is ha kezdő vagy, semmilyen előképzettség nem szükséges. A módszer több profi elemet foglal magában.

Ilyen a festőkés, amivel a híres Leonid Afremov is munkálkodik, vagy a könnyed legyezőecset, amellyel pillanat alatt születnek a valósághű fenyők és lombok. Nem érdemes kihagyni a felhőkhöz vagy tükröződésekhez használható vadiúj ecseteinket sem, vagy a különleges fekete vásznat, ami a tökéletesen matt éjszakai égbolt alapja. Az utóbbin minden színfolt még intenzívebben ragyog.


Aranyos

A FessNeki mostantól külön aranyozási alkalmakat hirdet, amely során korábban megfestett képedet egészen különleges arany fóliával díszítheted. Ha igazán fénylővé tennéd festményedet akkor az aranyozásos eseményeken elsajátíthatod az arany fólia használatának technikáját és teljesen egyedi módon teheted különlegessé festményeidet.

Emellett az aranyozásos események lehetővé teszik, hogy korábban elkészített művedet instruktoraink segítségével még tökéletesebbé varázsold. A segítség teljesen személyre szabott, mindezt a limitált résztvevői létszám is biztosítja.


Mit kell tudni az aranyos eseményekől?

  • Az esemény időtartama 2,5 óra
  • Egy alkalommal maximum két kép aranyozására van lehetőség (korábban megfestett páros kép kettő képnek számít)
  • Kizárólag olyan festmények aranyozására van lehetőség, amelyek korábban a FessNeki studiójában készültek
  • Az aranyozáshoz 8 aranylap áll rendelkezésre,  a helyszínen van lehetőség további aranylapok vásárlására is
  • A festmény további festékkel való díszítésére, javítására is van lehetőség
  • Személyre szabott tanácsadás
  • Az alkalom végeztével a kép azonnal elvihető