Szülő-gyerek festés

Éljétek át közösen az alkotás örömét a FessNeki szuper szülő-gyerek páros festésén!

Várunk Titeket egy szuper alkotással és kreativitással teli délelőttre vagy délutánra a FessNeki stúdiókban, ahol gyerkőcöddel közösen egy szuper, nagyméretű képet tudtok alkotni közösen, jó hangulatban, garantált sikerélménnyel. A legkedveltebb állatos festményeket gyűjtöttük össze, így mindenki megtalálja kedvencét, természetesen ha lenne bármi további ötlet, kérés azt is meg tudjuk közösen valósítani. 

Szülő-gyerek festés
Szülő-gyerek festés

Korosztály: 

6 és 12 éves kor között. 

12 éves kor felett a gyerekeket már felnőtteknek szóló festéseinkre várjuk. 

Helyszín:

FessNeki Stúdió Pest 

FessNeki Stúdió Buda

FessNeki Stúdió Győr

Időpontokat a eseménynaptárunkban találsz. 

Időtartam: 2-2,5 óra

Vászon mérete: 70x50 cm

Ár: 25.800,- Forint/pár

Gyakori kérdések: 

1. Jöhetek kettő gyerkőccel? Ha kettő gyerekkel szeretnétek jönni, akkor ők tudnak közösen alkotni egy nagyméretű festményen. Ha a szülő is szeretne festeni, akkor számára egy külön kisméretű képet tudunk biztosítani plusz egy jeggyel, de természetesen lehet maradni kísérőként is, ha a szülő csak nézné a folyamatot. 

2. Festhetünk külön is? Ha nem szeretnétek egy nagyméretű képet festeni, hanem inkább kettő darab 40x50 cm-es képet festenétek, annak sincsen semmi akadálya, csak a foglaláskor a megjegyzés mezőbe írjátok be kérlek, hogy kettő külön képet szeretnénk festeni.

3. Festhetünk egy kisebb méretű vászonra is közösen? Ezen az eseménytípusan csak közösen nagyméretű 70x50 cm vászonra tudtok festeni.

Szülő-gyerek páros festéseinken kettő fő alkot egy nagyméretű (70x50 cm) méretű vászonra közösen, az eseményhez kettő darab jegy (páros jegy) megvásárlása szükséges, összesen 25.800,- Forint értékben. Önállóan, illetve kisméretű (40x50 cm) méretű vászonra ezen az eseménytípuson nincs lehetőség festeni. Egy nagyméretű vászonra kettő fő tud közösen alkotni. 

Bármilyen további kérdés esetén keressetek minket bizalommal a hello@fessneki.hu e-mail címen, vagy a +36 30 264 8942-es telefonszámon. 

Szülő-gyerek festés

Legközelebb foglalható események

Események