FessNeki: Formabontó sokhatás - Víz

FessNeki : Formabontó sokhatás - Víz

Augusztus 13., Kedd

18:00 - 20:00

FessNeki Buda

Felső Zöldmáli út 5/a. 1025, Budapest

Jelenleg 10 szabad hely áll rendelkezésre

Páros festés két jegy vásárlását jelenti. Számotokra 70x55 cm-es vászonnal készülünk.
3 vagy több jegy vásárlása esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

15.490 Ft

-
1 db
+
Esemény megosztása

Téma: VÍZ

Színvilág: Kék, zöld, türkiz, fehér, ezüst és arany.

Méret: 45 x45 cm 

Formabontó sokhatás a FessNekiben!

Vadonatúj absztrakt festés ahol minden ér és minden él. 

Többféle technikát sajátíthatsz el őrületes absztrakt festésünkön, de ha ezt az eseményt választod akkor a különleges folyatásos technikával (fluid art) ismerkedhetsz meg!

A különleges oldószerek és akrilfesték egyvelege varázslatos látványt képes létrehozni vásznadon és végeredményben egy selyemfényű, sérthetetlen felületet kapsz. A színeken túl te magad tudod alakítani a folyatás irányát, a speciális kiegészítők arányát, mint a csillámpor, arany-ezüst lapok és metálfényű festékek összességét. A hígító és szétválasztó-anyagok olyan hatást hoznak létre, mintha az ívek és hajlatok közt kisebb-nagyobb lyukak, kamrák jönnének létre, ettől lesz még izgalmasabb a látvány. És a legjobb, hogy mindez az elvárásaidon felül szinte magától alakul majd ki! Hozd magaddal a képzeleted és hagyd, hogy a festék vezessen téged!

Láttad már a Hold fényét a víz felszínén, vagy a naplementét a hullámokon? Akkor tudod, hogy az ezüst és az arany éppoly része a víznek, mint a kék vagy a zöld. Játssz a színek mélységeivel és teremts saját óceánt a legújabb technikákkal, és extra hozzávalókkal, ahol a festék folyatáson túl egy csipetnyi csillámpor és exkluzív arany-ezüst lapok is szerepet kapnak! 

A képet ha úgy döntesz a festés után azonnal el tudod vinni papírdobozban, azonban biztosabb ha egy napra itt hagyod nálunk száradni. Megőrzést 5 napig vállalunk, ezt követően nem tudunk felelősséget vállalni.