FessNeki: Kedvencem

FessNeki : Kedvencem FessNeki : Kedvencem FessNeki : Kedvencem FessNeki : Kedvencem FessNeki : Kedvencem FessNeki : Kedvencem FessNeki : Kedvencem FessNeki : Kedvencem FessNeki : Kedvencem

Június 23., Vasárnap

16:00 - 19:00

FessNeki Pest

FessNeki - Rumbach Sebestyén utca 15./b., 1075, Budapest

Ez az esemény elmúlt
Páros festés két jegy vásárlását jelenti. Számotokra 70x55 cm-es vászonnal készülünk.
3 vagy több jegy vásárlása esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!
Esemény megosztása

Fesd meg saját kedvencedet fotó alapján! Szuper exkluzív eseménnyel várunk idén nyáron a FessNeki stúdiókba, bármilyen kutyusod vagy cicád is legyen segítünk őt megörökíteni, persze modellt is várjuk sok szeretettel! :)

Hogyan képzeld el az eseményt?

  1. Foglalni az eseményre egyénileg vagy párosan lehetséges. Ha egyénileg foglalsz, akkor egy 40x50 cm vászonnal készülünk, ha párban, akkor egy 70x55 cm vászon vár majd Titeket. Ez esetben kérünk a „páros képet szeretnék festeni” rubrikát jelöld be.
  2. Válassz egy kedvenc fotót kedvencedről és a festést megelőző 72 óráig küldd el a hello@fessneki.hu e-mail címre, a tárgyban kérjük tüntesd fel rendelés azonosítódat.
  3.  A varázslat itt kezdődik, mert amire megérkezel hozzánk a kedvenced vázlata már a vásznadra kerül és csak arra vár, hogy profi instruktoraink segítségével megfesd azt. A kutyus vagy cicus mellett egy őrületes absztrakt háttér megfestése is a folyamat része, ami színben és stílusban is hozzád és kedvenced egyéniségéhez is passzol majd.
  4. Ha nincs konkrét kutyus vagy cicus , akit szeretnél megalkotni, akkor nyugodtan válassz a mi mintáinkból és a foglaláskor a megjegyzés mezőbe írd be a kutyus vagy cicus fajtáját (uszkár, golden, tacskó, border collie, francia bulldog, sziámi, cirmos)
  5. A festésen a résztvevők száma limitált (maximum 12 fő).

Egy egyszemélyes 40x50 cm vászonra egy fő tud festeni egy kutyát vagy cicát. Kettő kutyát vagy cicát páros festés esetén lehet egy nagyméretű 70x55 cm vászonra festeni.

Így készítsd a fotót:

- Fontos, hogy kedvencedet ne felülnézetből fotózd hanem szemből, így érdemes hozzá leguggolni
- Inkább picit távolabbról fotózd kedvencedet, mert ha túl közel vagy hozzá az torzít 
- Ha egész alakos képet küldesz róla, akkor kérlek ügyelj rá, hogy ne lógjon le a képről egy lába sem
- Ügyelj a kép elésségére
- Érdemes ülő, álló, vagy fekvő, de mindenképpen természetes pozícióban fotózni a kutyát vagy cicát
- Sajnos nem használható a kézben vagy ölben tartott kedvencről készített fotó