FessNeki: FessNeki tábor gyerekeknek

FessNeki : FessNeki tábor gyerekeknek FessNeki : FessNeki tábor gyerekeknek FessNeki : FessNeki tábor gyerekeknek FessNeki : FessNeki tábor gyerekeknek FessNeki : FessNeki tábor gyerekeknek FessNeki : FessNeki tábor gyerekeknek FessNeki : FessNeki tábor gyerekeknek FessNeki : FessNeki tábor gyerekeknek FessNeki : FessNeki tábor gyerekeknek FessNeki : FessNeki tábor gyerekeknek

Augusztus 05., Hétfő

09:00 - 16:00

FessNeki Pest

FessNeki tábor

Nincs szabad férőhely
3 vagy több jegy vásárlása esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!
Esemény megosztása

FessNeki tábor gyerekeknek egész nyáron!

Szuper nyári kreatív időtöltés, izgalmas technikák, igazi FessNeki élmény a kicsiknek is, fél napos interaktív angol foglalkozással egybekötve!

Minden héten öt napon át várjuk a legkisebb festőtanoncokat a FessNeki stúdióban, idén nyáron a gyerkőcöké ez a csodás játszótér. Rengeteg technikával ismerkedünk meg és a gyerekek szépséges alkotásokkal térhetnek haza és emellett minden nap 2.5 órában az angol nyelvvel is foglalkozunk játékosan és interaktívan több szinten.

Mit kell tudni a táborról?

Korosztály: 7-13 éves kor között várjuk a gyerekeket

Időpont: A táborok minden héten hétfőtől péntekig tartanak (5 nap). Jelentkezni öt napra lehetséges.

A tábor 9 órától 16:00-ig tart. Érkezés 8:30-tól.

Az ár tartalmaz tízórait, ebédet, uzsonnát és innivalót egész napra. A kétfogásos ebédet Cafe Vian Gozsdu udvarban fogyasztjuk el, a végleges menüt a tábort megelőző héten küldjük el a szülőknek. Az étel allergiával kapcsolatos igényeket foglaláskor a megjegyzés mezőben tudjátok jelezni.

Tábor tematika:

1. Délelőtt -  Bemelegítő feladatok (firka rajzok, szénrajzok) majd ezt követően választható akril festmény elkészítése (méret: 40x40 cm vászon)

2. Délelőtt - Batikolás (1 póló), gipsz öntés és festés

3. Délelőtt - Textiltáska festés (1 darab) és kavics festés

4. Délelőtt -  Akvarell festmények készítése (2 db 30x40 cm), mozaik képek készítése (2 db 20x20 cm)

 5. Délelőtt - Akril festmény elkészítése fekete vászonra (világító festékkel, méret: 40x40 cm)

Férőhelyek száma limitált, maximum 15 fő, hogy mindenkire jusson külön figyelem.

A tábort fiatal festőművész instruktoraink vezetik, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek és nagyon várják a kicsiket! Az angol foglalkozásokat diplomás angoltanárok tartják.

Árak és jelentkezés:

Testvérkedvezmény vagy korábbi táboros kedvezmény határidő nélkül (-10%) - Ezt a foglalás előtt emailben tudjátok jelezni. 

A tábor ára 5 napra (kedvezmény nélkül) 89.990,- Forint. 

Időpontok és jelentkezés a lap alján.