Toszkána

FessNeki, Prosecco, Toszkána!

Idén nyáron egy festői utazásra invitálunk Titeket az álomszerű Toszkánába! Alkotás, gasztro és prosecco a mámoros ciprus fasorokban. Igazi toszkán vidék, autentikus ízek FessNekivel fűszerezve. Csodás plen air festések, tengerpart, kulináris kalandozások, fantasztikus társaság és felejthetetlen élmények; ezekkel várunk Titeket a FessNeki négy, illetve öt napos kalandozásán olasz partnerünk szervezésében.

Minden nap különböző alkotóprogramokkal és izgalmas kirándulásokkal készülünk, főzünk, proseccot és olasz kávékülönlegességet kortyolunk. A hangsúly természetesen most is az alkotáson és a megszokott sikerélményen lesz, profi FessNeki instruktoraink kalauzolnak Titeket a festés világába. Csodás festmény ötletekkel készülünk, de elsősorban az inspirációé lesz a főszerep. Ezt hogyan képzeld el? Hagyjuk, hogy a táj nyűgözzön le, így, ha meglátsz egy ciprus fasort, egy régi templomot, kaput, tájrészletet, már aznap vászonra vetheted, természetesen ehhez minden segítséget és eszközt biztosítjuk.

Időpont: Tarts velünk 5 napos formabontó élményutazásunkon 2024. augusztus 10-tól augusztus 14-ig, vagy 4 napos élményutazásunkon 2024. augusztus 14-től augusztus 17-ig, vagy pihenj, alkoss és élvezd a toszkán életérzést egy egész héten keresztül 2024. augusztus 10-tól augusztus 17-ig.

Tematika (augusztus 10-14.) – I. turnus (5 nap) - (MEGTELT!)

 1. nap (augusztus 10.) – Érkezés egyénileg Pisába repülővel (Ryanair FR5023-as járatával, érkezés: 07:50-kor) vagy autóval Lajaticoba. A reptérről transzfert biztosítunk. Első úticélunk Viareggio. Strandolás és városnézés egyéni preferencia szerint, ebéd egyénileg a la carte. Délután elindulunk a Culinarium bázisára Lajaticoba. Késő délután bemelegítő alkotások, szénrajzok, inspirációk feltérképezése. Vacsora közösen a Casa Deliziában.
 2. nap (augusztus 11.) – Közös reggeli a Casa Deliziában, majd kisbuszos túra a közeli Volterrába. Közben toszkán tájak fotozása későbbi festmények elkészítéséhez, ezt Volterrában is folytatjuk. Sajtüzlet látogatása, kóstolás, séta és közös pizzázás. Délután az akvarell festés rejtelmeibe kalauzolunk és kettő mesterművet készítünk szintén toszkán táj témakörben, természetesen jó sok gyakorlás után (2 db 30x40 cm mű, amelyet Budapesten keretbe rakva adunk át). Közös vacsora a Casa Deliziában.
 3. nap (augusztus 12.) – Közös reggeli a Casa Deliziában. Majd a délelőttöt akril festéssel töltjük az előző napi inspirációk alapján, mindenki teljesen egyedit és eredetit alkothat folyamatos segítséggel. (1 db 40x50 cm vászon). Közös antipasti ebéd a Casa Deliziában, majd ezt követően Peccioliba látogatunk, és ezután egyéni a la carte vacsora a gyönyörű kis faluban.

4. nap (augusztus 13.) – Közös reggeli a Casa Deliziában, majd Lari városába utazunk, a Martelli tésztamanufaktúrát és a sonka érlelőt látogatjuk meg. Ezt követően séta és városnézés, la carte ebéd egyénileg. Koradélután indulás vissza a bázisra, majd újra festünk. Legszebb toszkán élményeink hangulatát absztrakt formában háromdimenziós vásznakra örökítjük meg. (4 darab 20x20 cm 3D festmény). Búcsúvacsora a Casa Deliziában, közös főzés a Culinarium vezetőjével Szabó Mikaellel

5. nap (augusztus 14.) – Reggeli transzfer a repülőtérre Pisaba, (Ryanair FR5024-es járat), vagy önálló indulás autóval.

A kész műveket augusztus 21-től tudjátok átvenni becsomagolva a FessNeki pesti stúdiójában vagy GLS-sel lehet kérni a kiszállítást.

Ár: 950 EUR

Kedvezmények: 855 EUR (március 15-ig Eary Bird kedvezménnyel)

Barátnős kedvezmény: Foglaljatok ketten és így a végösszeg fejenként 855 EUR az early bird kedvezmény határideje után is.

Tematika (augusztus 14-17.) – II. turnus (4 nap) - MEGTELT!

 1. nap (augusztus 14.) – Érkezés egyénileg Pisába repülővel (Ryanair FR5023-as járatával, érkezés: 08:50-kor) vagy autóval Lajaticoba. A reptérről transzfert biztosítunk. Első úticélunk Viareggio. Strandolás és városnézés egyéni preferencia szerint, ebéd egyénileg a la carte. Délután elindulunk a Culinarium bázisára Lajaticoba. Késő délután bemelegítő alkotások, szénrajzok, inspirációk feltérképezése. Legszebb toszkán élményeink hangulatát absztrakt formában háromdimenziós vásznakra örökítjük meg. (4 darab 20x20 cm 3D festmény). Vacsora közösen a Casa Deliziában.
 2. nap (augusztus 15.) – Közös reggeli a Casa Deliziában, majd kisbuszos túra a közeli Volterrába. Közben toszkán tájak fotozása későbbi festmények elkészítéséhez, ezt Volterrában is folytatjuk. Sajtüzlet látogatása, kóstolás, séta és közös pizzázás. Délután az akvarell festés rejtelmeibe kalauzolunk és kettő mesterművet készítünk szintén toszkán táj témakörben, természetesen jó sok gyakorlás után (2 db 30x40 cm mű, amelyet Budapesten keretbe téve adunk át). Közös vacsora a Casa Deliziában.

3. nap (augusztus 16.) – Közös reggeli a Casa Deliziában. Majd a délelőttöt festéssel töltjük az előző napi inspirációk alapján, mindenki teljesen egyedit és eredetit alkothat folyamatos segítséggel akrillal. (1 db 40x50 cm). Közös antipasti ebéd a Casa Deliziában, majd ezt Lari városába utazunk, ahol a Martelli tésztamanufaktúrát és sonka érlelőt látogatjuk meg. Ezt követően séta és városnézés a program, majd búcsúvacsora közösen a a Casa Deliziában, közös főzés a Culinarium vezetőjével Szabó Mikaellel

4. nap (augusztus 17.) – Reggeli transzfer a repülőtérre Pisaba, (Ryanair FR5024-es járat), vagy önálló indulás autóval.

Ár: 870 EUR

Barátnős kedvezmény: Foglaljatok ketten és így a végösszeg fejenként 780 EUR az early bird kedvezmény határideje után is.

Mit tartalmaz az ár:

 • Szállás: I. turnus: 5 nap, 4 éjszaka/ II. turnus: 4 nap, 3 éjszaka (elhelyezés 2 ágyas szobákban, külön fürdőszobával)
 • Étkezés: I. turnus: 3 komplett reggeli, illetve 2 kis reggeli az utazós napokon (kávé és péksütemény), 2 ebéd (2 ebéd 1 pizza és egy bőséges antipasti tál), 3 komplett vacsora/ II. turnus:  2 komplett reggeli, illetve 2 kis reggeli az utazós napokon (kávé és péksütemény), 2 ebéd (1 pizza és egy bőséges antipasti tál), 3 komplett vacsora.
 • Az összes művészeti eszköz, felszerelés, folyamatos vezetett közös alkotás
 • Az összes helyi és reptéri transzferek kisbusszal
 • Egész nap korlátlan kávé, ásványvíz, valamint az összes étkezéshez prosecco fogyasztást
 • Egyéni vásárlásra minden nap lesz lehetőség
 • Strand belépő

Mit nem tartalmaz az ár:

 • Repülőjegyek vagy egyéni utazás költségei

Lemondási feltételek:

 • Lemondás az indulást megelőző 60 napon belül lehetséges! Utána nem áll módunkban a visszatérítés, csak ha találunk, vagy találsz valakit a helyedre! 
 • A kiutazáshoz minden segítséget megadunk (jegyvásárlás, transzfer), de a kiutazás mindenkinek a saját felelőssége! 
 • Utasbiztosítás megkötése ajánlott. Nem kötelező azonos járatra foglalni, de az általunk javasolt járathoz lesz hozzárendelve a csoportnak a transzfer!

Gyakori kérdések:

 • Soha nem festettél? Nem baj, nem leszel egyedül! Profi instruktorunk mindenben a segítségedre lesz!
 •  A repülőjegyet hogy kell megvenni? A FessNeki toszkán kaland nem tartalmazza a repülőjegy árát, így azt egyénileg kell majd megvásárolnod. Az erre létrehozott zárt csoporton belül, minden segítséget megadunk a jegyvásárláshoz. 
 • Egyedül is jöhetek? Igen, arra bátorítunk mindenkit, hogy nyugodtan vágjon bele egyedül is!
 • Kivel leszek egy szobában? 2 fős szobákban lesz az elhelyezés. Ezt már a repülőn is tudjátok egyeztetni, de mi is szívesen segítünk ebben.

Jelentkezem